vefasız(sınız) ...
fazla değil bir 12-13 yıl öncesine gidelim o gün bize uefa kupasını kazandıran o efsane kadroyu hatırlayalım , o kadrodan hangisine vefa örneği gösterdiniz ?
Metin OKTAY'dan sonra gönlümüzü hoş eden tek O'n numara Gheorghe HAGİ' ye mi ? 
Kral Hakan ŞÜKÜR'e mi ?
Büyük kaptan BÜLENT'e mi ?
Arif'e mi Ergün'e mi ? Suat'a küçük Hakan'a veya Popescu'ya mı vefa gösterdiniz ?
Hangisinin elini sıkarak alınlarından öperek uğurladınız ? 
Peki hiç düşündünüz mü bu taraftar için bu efsanelerin yüzlerinde ki tebessümün geçmişe dönük vefanın her kupadan her başarıdan daha önemli olduğunu ?
Düşünmediniz elbette . 
Bu takıma gönül veren her taraftara GALATASARAY denildiğinde , Ali SAMİ YEN , Metin OKTAY , Gheorghe HAGİ ve Fatih TERİM diye cevap vereceğini bile bile yine vefasızlık yaptınız yine boyunlarını büktünüz! 
Hangi başarı sizin vefalı davranmanıza yardımcı olacak ? Bir uefa kupası daha mı ? Şerefli bir sekizincilikten sonra gelecek olan 2 şampiyonluk kupası mı ? 
Ama unutmayın '' açtığınız her yaradan , hesap soracak YARADAN ''
Siz 30 milyon GALATASARAY' lı yı kendi egonuz yüzünden vefasız konumuna düşürdünüz ya elbet tarih bunu da unutmayacaktır !


Ayrılık elbette olacaktı , gidişler gelişler elbet olacaktı , ama armanda ki 3 yıldızdan birini takan bir adamı sen takımın kalbinden böyle söküp atmamalıydın !

Yarın ne olur bilinmez ama bilinen bir gerçek var ki , bu şanlı takımın şanlı taraftarı nasıl ki Ali SAMİ YEN'i onursal başkanı , Metin OKTAY'ı ölümsüz kahraman'ı , Gheorghe HAGİ'yi başının tacı yaptıysa ve öyle yaşatıyorsa Fatih TERİM'i de en büyük hocası ve efsanelerinden biri olarak benimseyecek kabul edecek sevecek kuşaktan kuşağa anlatacaktır ! 

- ve asıl tehlike şudur ki bu Fatih TERİM en kısa sürede sizin kurduğunuz o yalan saltanatı yıkmak için ordusuyla elbet bir gün geri gelecektir ...


üzülme hocam sen terim'sin imparatorsun !

ve üzülmeyin ey şanlı Galatasaray taraftarı , ALLAH Kerim , Fatih TERİM !