Galatasaray Liv Hospital, İngiliz pivot Pops Mensah-Bonsu ile sezon sonuna kadar anlaşma imzaladı. Galatasaray Liv Hospital'in sezon sonuna kadar kadrosuna kattığı yeni transferi İngiliz basketbolcu Pops Mensah-Bonsu için basın toplantısı düzenlendi. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen basın toplantısına sarı - kırmızılıların yeni transferi Pops Mensah-Popsu ve Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer katıldı.

Çok kariyerli ve iyi bir oyuncu transfer ettiklerini belirten Murat Özyer, "Türkiye'yi bilen, koçumuzu ve takımımızı tanıyan bir oyuncu aldık. Hem 5, hem de 4 numara oynayabiliyor. Pops, özellikle savunmamızı çok güçlendirecektir. İkili oyunlarda da bize güç katacak. Washington Wizards ile antrenman yapıyordu. Bu açıdan da şanslıyız." diye konuştu.

THY Avrupa Ligi'nde Olympiakos maçından sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Jawai hakkında da bilgi veren Özyer, gerekli açıklamanın 1 Kasım Cuma günü yapılacağını açıkladı.

BONSU: TÜRKİYE'YE TEKRAR GELDİĞİM İÇİN HEYECANLIYIM 

Sarı-kırmızı takımın yeni transferi Pops Mensah-Bonsu ise Türkiye'ye tekrar geldiği için çok heyecanlı olduğunu belirtti.

Beşiktaş ile 2011-2012 sezonunda 3 kupa kazanan İngiliz basketbolcu Bonsu, "Burada daha önce tanıdığım kişilerle çalışacağım için şanslı ve heyecanlıyım. Takımda çok iyi oyuncular var. Jawai'nin yokluğunda doldurmam gereken büyük bir boşluk olduğunu biliyorum." dedi.

Çok zor bir sezon olacağını bildiğini aktaran Bonsu, "Benim beklentilerim hep yüksek oldu. Daha önce Avrupa Ligi'ni kazandım. Önümüzde zor ve uzun bir süreç var. Çok çalışırsak başarılı olabiliriz. Hedefimiz tabii ki Avrupa Ligi'nde final-four oynamak." ifadelerini kullandı.

Bonsu, konuşmasının ardından sezon boyunca giyeceği 21 numaralı formayla basın mensuplarına poz verdi.

CİHAN