Maç sonunda Göksenin ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında yaşanan gerginlik hakkında konuşan Ataman; "Göksenin bir şey yaptığını görmedim. Ama sonuçta bu bir spor. Göksenin'in bu kadar küfürlere karşı herhangi bir küfür kullandığını görmedim. Belki eliyle bir jest yapmıştır. Göksenin'i Fenerbahçe taraftarı istemiyor diye oynatmayacak mıyım? Böyle bir şey yok. Milli oyuncumuz Göksenin'e karşı çok ciddi bir saygısızlık var. Maç içinde sürekli hakaret ve küfürler ediliyor. Atılan yabancı maddeler var, sürekli küfürler var. Ben alıştım açıkçası. Burada 2-3 bin kişi sürekli küfür ediyor." dedi.

'YERLİ' GÖNDERMESİ

Fenerbahçe'nin kadrosundaki yabancı oyuncu çokluğunun altını çizen Ataman; "Göksenin Türkiye'yi çok iyi temsil ediyor. Fenerbahçeli taraftarlar çok alışık değil herhalde, takımlarında Türk oyuncu oynamadığı için. Biz Göksenin'in sonuna kadar arkasındayız. Göksenin başarılı bir Türk oyuncu" diye konuştu.

"BAŞKANIN ANONS YAPMASI KURAL HATASIDIR"

Son olarak Aziz Yıldırım'ın ve Malih Mahmutoğlu'nun mikrofonu alarak taraftarlara anons yapmasından bahseden Ataman; "Basketbolun kuralları var. Burada bir kulüp başkanı ya da sporcu anons yapamaz. Anonsçu var. Bu kural hatası. Son 5 dakikada agresiflik yapmadım. Yapsam, tahrik ediyor diyecekler, 3. anons yapılacak, F.Bahçe'nin sahası kapanabilirdi. Ben bunu yapmadım, takıma da yapmayın dedim." sözlerini kullandı.