Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ataman, CSKA Moskova karşısında sadece ilk yarıda direnç gösterdiklerini belirtti.

Ergin Ataman, rakiplerinin Avrupa’nın en iyi hücum yapan takımı olduğunu anlatarak, "Sadece ilk 20 dakika bu seviyenin oyununu oynayabildik. Bir de üçüncü periyotta olması gereken basketbolu oynadık ve farkı 5 sayıya kadar indirdik. Yorulan oyuncular nedeniyle rotasyona girdiğimiz zaman savunmada çok ciddi hatalar yaptık. CSKA Moskova, Avrupa’nın en iyi hücum takımı ve makine düzeni içinde oynuyorlar. Savunmada yaptığınız hataları çok iyi cezalandırıyorlar. Bugün de çok yüksek yüzdelerle oynadılar. Biz hücumda iyi oynadık, 84 sayı bizim için iyi ama üçüncü periyot dışında savunmamız çok kötüydü." diye konuştu.

Avrupa Ligi’nde ilk maçı CSKA Moskova ile yapmanın dezavantaj olarak göründüğünü dile getiren Ataman, "Yeni bir takım olduğumuz için aslında bana göre bir avantaj. Bu maç bizim için bir kayıp olmaz. Kendi seviyemizde oynayacağımız maçları nasıl oynamamız gerektiğini daha iyi anladık. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Kızılyıldız maçı bizim açımızdan çok daha önemli olacak." ifadelerini kullandı. Ergin Ataman, yeni bir takım olmalarından dolayı taktiklerini sahaya yansıtamadıklarını da sözlerine ekledi.

Itoudis: Burada kazanmak kolay değil 

CSKA Msokova Başantrenörü Dimitrios Itoudis ise iyi mücadelelerinden dolayı oyuncularını tebrik ederek, "Bugün sahada daha iyi olan takım bizdik. Avrupa Kupası ve Avrupa Ligi şampiyonlarının maçıydı. Burada oynamak çok zordu ama oyunu iyi açtık. Nando de Colo çok güzel oyunlar yaptı. Galatasaray’ın üçüncü periyotta geri geleceğini biliyorduk ve burada farkı 5 sayıya kadar indirdiler. Son periyotta yine agresif oyunumuzu sergiledik ve kazanmayı başardık. Burada kazanmak kolay değil." değerlendirmesinde bulundu.