Real Madrid koçu Pablo Laso, son olarak Reina'da gerçekleştirilen hain saldırılardan korkmadıklarını söylerken, CSKA Moskova'dan Aaron Jackson ise Final-four organizasyonunun İstanbul'dan alınması yönünde şok bir çağrıda bulundu.

Laso, geçtiğimiz dönemde 3 kez İstanbul'a geldiklerini belirtirken; "Evet, sokaklarda daha az insan olduğunu gözlemledim. Ancak ben Mısır Çarşısı'na gittim yine de. Korkmuyoruz. İstanbul'da 48 saatten az süre geçiriyoruz ve programımız da oldukça sınırlı. Havaalanı, otel, idman, maç... Her yerde korku var. Biz de İstanbul'da hayatımızı geçirmiyoruz ama, bu saldırılar hayatımızı mahvediyor. Biz İstanbul'a gidince ailelerimiz endişeleniyor" ifadelerini kullandı.

AARON JACKSON: "AİLELERİMİZ ENDİŞELENECEK"

CSKA Moskova'nın ABD'li oyun kurucusu Aaron Jackson ise, Reina saldırısı sonrasında şoke eden bir paylaşımda bulundu.

Twitter hesabından paylaşımlar yapan Jackson, Final-four organizasyonunun İstanbul'dan alınması yönünde propoganda yaparken, ailelerin kendileri için endişelenmiş olacağını söyledi.

BERTOMEU: "İSTANBUL'DAN VAZGEÇMEYECEĞİZ"

THY Euroleague'in CEO'su Jordi Bertomeu ise kısa süre önce yaptığı açıklamada, organizasyonu İstanbul'dan almayacaklarını söyledi.

Gerekli önlemlerin alınması konusunda devletten garanti aldıklarını da belirten Jordi Bertomeu, "Güvenlik önlemleri konusunda gerekli garantileri aldık, Türk Devleti uluslararası bir organizasyonda sorun yaşanmaması konusunda bizden daha çok dikkat ediyor. Taraftarlar da biletlerin satışa çıktığı andan yarım saat sonra tüm biletleri bitirerek en güçlü mesajı verdi." ifadelerini kullandı.