Galatasaray başkanı olmasına kesin gözüyle bakılan Dursun Özbek'in en büyük hedeflerinden biri de amatör şubeleri sponsor yatırımlar ile daha da güçlendirerek "Her alanda güçlü bir Galatasaray oluşturmak".

Sporx'in haberine göre; Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'na Liv Hospital'ın yanı sıra bir sponsor firma ile daha destek vermeyi planlayan Özbek, eski başkan Ünal Aysal'ın da ekonomikdesteklerine "hayır" demeyecek. Ünal Aysal'ın "desteğe hazırım" sözlerini olumlu karşılayan Özbek, başkanlık seçimlerinin ardından Aysal ile bir araya gelecek.
 

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın yanı sıra Kadın Basketbol Takımı için de planlar yapan Özbek, sarı-kırmızılı takımın bir kez de Avrupa'nın en büyük olması için kadrosunu tecrübeli isimler ile takviye edecek. Bu isimlerden en önemlisi de Işıl Alben...

Galatasaray taraftarının sevgilisi Işıl Alben'i yeniden kadroya katmak için şimdidençalışmalara başlayan Özbek ve ekibi, milli yıldız ile prensip anlaşmasına vardı ve Dinamo Kursk'tan gelecek olan cevabı beklemeye başladı.

Galatasaray'da oynadığı dönemde yıllık 500 bin tl alan Işıl Alben, Dinamo Kursk'ta yıllık 1 milyon dolara oynuyor. Daha önce yaptığı açıklamalarda, "Kursk'ta 1 yıl oynayıp Galatasaray'a dönmeyi ben de çok isterim" ifadelerini kullanmıştı.