Beko Basketbol Ligi play - off final serisi 4.maçında Galatasaray Liv Hospital ile Fenerbahçe Ülker arasında oynanan karşılaşmanın ardından skorboard'daki "Koyduk mu?" görseli Fenerbahçeli taraftarların büyük tepkisini çekmişti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Galatasaray Kulübü, ekran hizmetini veren şirketle yapılmış sözleşmenin feshi için işlemlerin başladığını duyurdu.

Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şöyle;

"Salı akşamı Abdi İpekçi Spor Salonu’nda, Galatasaray Liv Hospital- Fenerbahçe Ülker arasında oynanan Play-off dördüncü maçının sonunda salona asılı “led ekran”a yansıyan yakışıksız ifade kulübümüz tarafından da büyük bir üzüntüyle karşılanmıştır.

Bu fiilin sorumlusu olan ve salondaki ekran hizmetini veren şirketle yapılmış sözleşmenin feshi için hukuki işlemlere derhal başlanmıştır.

Olay, tümüyle, led ekranı kontrol eden şirket görevlisinin basiretsizliğinden de kaynaklansa, Galatasaray Spor Kulübü, spor dünyasında yer etmesini istediğimiz barış ve “fair-play” ruhunun, bu tür fiillerle bozulmaması için üzerine düşeni yapmaya bundan sonra da devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."