Cezası nedeniyle maçı tribünden izleyen Ataman, "Şimdi taraftarları daha iyi anlıyorum, bugün çok heyecanlandım, titrediğimi hissettim. Çocukları tebrik ediyorum. Galatasaray formasının ne kadar asil olduğunu gösterdiler. 6 kişi, 5 kişi hiç önemli değil, 5 kişi de oynasak kazanacağımızı biliyorduk. Bugün oyuncular ile toplantı yaptık ve bu kez onlar konuştu, ben dinledim. Toplantının ardından da twitter hesabımdan bu maçı kazanacağımızı yazdım" ifadelerini kullandı.

Yaşadıkları sorunların çözüleceğine inandığını belirten koç, "Sadece Galatasaray yönetimi değil, tüm Galatasaray camiası Galatasaray için ne kadar değerli olduğunu görüyor. Bu sene böyle geçti, ama Galatasaray basketbolda daha da büyüyecektir. Hep birlikte daha büyük işler yapacağız" dedi.

Sakat sakat oynayan ve maçın en iyi adamlarından olan Sinan Güler ise şöyle konuştu;

"Isiah Thomas'ın bileği burkulmuş olarak çıkardığı bir maç vardı. Ona benzedi. Ayakta duramıyorum şu an. Parkeye çıktığımızda bütün her şeyi geride bıraktık. Formayı sırtına geçiren herkes mücadele etmenin bir yolunu buluyor. Bu maçın yeri benim kalbimde ayrı bir yerde olacaktır"

PROTESTOLAR MAÇA DAMGA VURDU