Maç Sonucu| Galatasaray(2) 72-56 (2) Fenerbahçe 
Artık Galatasaray için ölüm kalım maçıydı. Ya buraya kadarmış deyip şampiyonluğu Fenerbahçe'ye verecektik yada bu iş burada bitmez geri dönüş yapacağız biz diyecektik. Bu şartlar altında başladı maça Galatasaray. Ancak ne bu baskı ve stres ne de rakibin yetenekleri oyuncularımızı yıldırmışa benzemiyordu.
Maçın başından itibaren çok rahat oynadı kızlar. Fenerbahçeyle ölüm kalım maçı değilde normal bir takımla normal bir lig maçıymış gibiydıler.Bu rahatlık oyunumuzu da yansıdı ve bunun sonucunda maçın başından itibaren oyunu kontrol edip, tempoyu belirleyen taraf olduk.
Maçın başında koç Ekrem Memnun bir risk aldı. Fowles'ı kadroya almayıp yabancı Sultanbet hakkını Alba Torrens'ten yana kullandı. Bu hamle takımın daha derli toplu oynanmasını sağladı. Bunun sonucunda da Alba Torrens attığı 9 sayı ile koçuna bir selam çaktı tabiri caizse.
Artık önümüzde bir maç kaldı.Tüm sezon verdiğimiz emeğin karşılığını alacağımız tek maç. Bu maç gösterdi ki Galatasaray bu şampiyonluğu vermeye hiç ama hiç niyetli değil. Şu da bir gerçek ki Galatasaray rakiplerinin sahasında kupa kaldırmaya çok alışkın bir camia.

PAZAR GÜNÜ! NEDEN OLMASIN!?
1. ÇEYREK : 15 - 17
2. ÇEYREK : 23 - 8 (38 - 25)
3. ÇEYREK : 22 - 16 (60 - 41)
4. ÇEYREK : 12 - 15 (72 - 56)