Galatasaray Odeabank basketbolcusu Işıl Alben, bu sezon elde ettikleri başarıların sırrının çok çalışmak ve takım olarak birbirlerine inanmak olduğunu söyledi.

Türkiye Şampiyonu Galatasaray Odeabank, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan medya gününde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Galatasaray Odeabank basketbolcusu Işıl Alben, sahada rakiplerinden önce kendi yapacaklarıyla ilgilendiklerini belirterek, "Kendi oyun stilimize sadık kalmaya çalışıyoruz. Çıktığımız final maçlarına değil, bütün maçlarda bu konsantrasyonla düşündük. Fenerbahçe çok kuvvetli bir rakip. Onlara saygı duyuyoruz. Onları mücadelelerinden dolayı kutluyoruz" dedi.

"İLERLEYEN GÜNLERDE TRANSFERLE İLGİLİ DAHA NET KONUŞABİLİRİZ"
Işıl Alben, transferle ilgili konuşmak istemediğini ifade ederek, "Şampiyon olduk. Bu konuları fazla konuşmak istemiyoruz. Ama tabi ki benim önceliğim her zaman Galatasaray'dı ve bundan sonrada öyle olacak. İlerleyen günlerde bununla ilgili daha net konuşabiliriz" şeklinde konuştu.

"FUTBOL TAKIMINDAN ESİNLENDİK"
Galatasaray futbol takımı oyuncularıyla birbirlerine destek vermek için zaman zaman konuştuklarını söyleyen başarılı basketbolcu, "Yapmış olduğumuz sevinci daha önce birçok takım yaptı. Öncelikle Galatasaray’ımızın futbolcuları başlattı. Biz de Avrupa’nın en büyük kupasını aldıktan sonra daha anlamlı olabileceğini düşündük. Onlardan esinlendik. Onlara bir mesaj vermek istedik ve bence güzel oldu" diye konuştu.