Galatasaray Liv Hospital,15. haftanın ve ligin ilk yarısının kapanış mücadelesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni 85-60 yenmeyi başardı.

Maça iyi başlayan Galatasaray, son dönemin formda isimleri Arroyo-Cenk ve Erceg ile skor bulmakta zorlanmadı, ilk periyodu 23-15 önde tamamladı. İkinci çeyrekte benchten gelen isimlerin katkı verememesi ve konuk takımda Theodore’nin devreye girmesi ile ara kapandı, konuk takım 18. dakikada 31-30 öne geçtikten sonra, devreyi de 37-33 galip tamamladı.
İkinci yarıya maça başladığı beşle çıkan ve Furkan-Erceg ikilisinin boyalı alandaki etkili savunması ile rakibini durdurdu. Erceg, hücumda da takımının ilk 8 sayısını atarken, Arroyo’nun da sahne alması ile arayı hızla açan Galatasaray, son çeyreğe girilirken Macvan’ın kendi potasının altından attığı son saniye üçlüğüyle 59-44’lük skoru yakaladı.

Rahat farka gitti
İki takımın da daha az süre alan isimleriyle tamamladığı maçın son bölümünde farkı 28 sayıya kadar çıkaran Galatasaray Liv Hospital, salondan da 85-60 galip ayrıldı, art arda 9. galibiyetine ulaştı.


Skorer