ultrAslan'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"Akıl tutulması, vicdan kararması ve yüzsüzlük; kronik suçluların temel özelliklerindendir. 

Her suçun bizzat faili olup, her olaydan mağduriyet çıkaran ve sesi çok çıktığı için haklı olduğuna kitlesini inandıran bir zatın yönettiği Türkiye’nin en büyük resmi sportif suç şebekesinin sitesi yine had bilmeden etrafa salyalar saçmaya devam ediyor.

Başkanlığı süresince Galatasaray’ın başarılarını görmekten psikolojisi bozulan ve her sene farklı suçların içine sürüklenen kontrolsüz şahsiyetin, haksız olduğu hususlarda sesini çok çıkarıp mağduriyet arayarak, yalanlarıyla kurumları dahi etkilemek peşinde olduğu ortadadır.

Bugün yayınlanan hezeyan ve yalan dolu açıklamada 6222 sayılı yasayı "Fenerbahçe yasası" olarak niteleyerek adeta itirafta bulunulmuştur.

Çünkü bilindiği üzere önce Şekip Mosturoğlu tarafından allanıp pullanarak piyasaya sürülen bu yasa, 3 Temmuz sürecinde şahısların cezalarını azaltmak için değiştirilmiş; yine TFF’nin 58. Maddesi de küme düşmeleri engelleyecek şekilde bir gecede değiştirilmiştir! 
Bu yasa ve TFF maddesi; hazırlanması, sunulması, değiştirilmesi ve uygulanması ile gerçekten de bir Fenerbahçe yasasıdır!

Bugün yaşananlar ile Galatasaray’ı Euroleague katılımı ile tehdit eden, Galatasaray’ı ve tribününü terör ile ilişkilendirenler;

·         Şampiyon olan Efes Pilsen oyuncularını kendi evlerinde döve döve soyunma odasına gönderen;

·         Küfür ve saldırılarla takımımızı polis kontrolünde sahayı terk etmek zorunda bırakan;

·         Rakibi şampiyon olunca kendi stadını yakmak gibi halen anlamlandıramadığımız eylemlerde bulunan;

·         Irkçı saldırıları – belki de Galatasaray kompleksinden kaynaklanan – mide ağrılarıyla bağdaştırıp komik düşen;

·         Kaptanı ırkçılıktan ceza alan;

·         Şike – teşvik suçları tüm dünya tarafından sabit ve Türkiye dışında cezalandırılmış;

Kişiler olması nasıl bir akıl tutulması içinde bulunduklarını bizlere gösteriyor. 

Şiddet içeren kelimeler bile kullanmamaya özen gösterilmesi gereken bir ortamda terör kelimesini sıkça kullanarak içeriğini hafifletmek ve bizleri terör ile bir arada anmak, bulaştığı suçlar dosyalara sığmayacak şahısların haddi değildir; olmayacaktır!

Tüm bunların yanında birbirini tamamlayan ve oynatılmak istenen senaryoya baktığımızda yıllarca suyun karşı yakasında saldırılara kör olup, İpekçi'deki kıvılcımları yangın göstermeye çalışanlar dünden beri yine yoğun mesaide olduğunu izlemekteyiz! 

Soruyoruz, menfaatine vicdanını kiralayan kalemlere; Bu kadar etik düşkünüydünüz de Haziran 2014'te neredeydiniz? 

Haziran 2014'te başkanından taraftarına kadar Ülker Arena'da bu ŞİDDET görüntüleri sergilenirken neden kafanızı kuma gömdünüz? 

Son Olarak;
O gün tüm bu kepaze saldırılara sadece para cezası verebilen ve göz yuman federasyon, İpekçi'de yaşananlara ceza veremez!
 
Serinin ilk maçında sergilediği saldırgan tutuma dahi ceza verilmeyen şahsın emirleriyle değil, adaletle yönetin! 

Malum camianın nasıl bir çamur içinde olduğu ve bu çamuru etrafa sıçratmak için nasıl bir yüzsüzlükle saldırdığını tüm kamuoyu görmektedir. 

Bunları cezasız bırakıp Galatasaray'a bunların emriyle ceza verme niyetinde olanlar Federasyon binalarında değil, 
Saraçoğlu'nda mesai harcamalıdır!"