Karşılaşmanın ilk çeyreği beklenenin aksine hayli başa baş geçti, savunma sertliğini yakalamayı başaramayan ve Tofaş'a kolay sayı imkani tanıyan takımımız, çeyreğin bitimine 02:40 varken 21-18'le öndeydi.Lukauskis'in bulduğu dış isabet ile skoru tekrar dengeleyen Tofaş,diş isabetleri ile oyuna tutunuyordu bu bölümde. Çeyrek 26-26'lik eşitlikle sonuçlanırken, Tofaş'ın bulduğu 4/5'lik 3 sayılık yüzdesi ve takımımızın 17 serbest atış kullanması ilk çeyreğin önemli istatistikleriydi.

2.çeyrek ise Tofaş'ın kontrolünde geçiyordu, konuk ekip yakaladığı fast break'lerle kolay sayılar bulmaya devam ederken, belli bölümler dışında geriye koşmakta zorluk çekti Yenilmez Armada. Savunmadaki sertliğin bir turlu beklenen,istenen seviyeye ulaşamaması nedeniyle devrenin son 3 dakıkasına 35-34'le geride girdi Galatasaray Mp.Bu noktada alınan Mobilbahis mola ile 17 dakikalik tutukluğundan uzaklaşan takımımız, 40-37'lik skorla üstunlüğü ele alıyor ve devrenin son 57 saniyesine bu skorla giriyordu.Rakibi yine hataya zorlayan takımımız devreyi 42-37'le önde tamamlamayı başardı. Arroyo 12sayı, 3asist - Ersin Dağlı ise 7sayı, 4ribaundluk performansıyla ilk yarıda takımımız adına en etkili isimler olmayı başardı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise tamamen farklı bir Galatasaray MP vardı sahada.5.30 dakikada rakibine sadece 1 sayı imkani tanıyan Yenilmez Armada, skoru 57-38'e getirmeyi başardı. Tofaş'ın ilk saha içi isabeti ise Marko'nun bulduğu serbest atış isabetlerinin ardından, yani 6.dakikada geliyordu. Bu noktanın ardından karşılıklı sayılar izledik,farkın 20'li sayılara yaklaşmasıyla birlikte ise Ergin Hoca, Can Korkmaz-Sertaç Şanlı gibi iki genç ismi oyuna sürerek,bu isimlere de güvendiğini gösterdi.Çeyreği 69-52'yle önde tamamlamayı başardı Yenilmez Armada. Son 10 dakikalik bölüm ise tamamiyle rolanti geçti, farkın geri dönülmez bir noktada olması ve rakibin fazlasıyla oyundan düşmesiyle takımımız da oyunu zorlamadı ve sahadan 92-64'le galip ayrılmasını bildi. Arroyo 21sayı, 3ribaund ve 6asistlik performansıyla sahanın yıldızı olurken, Ersin Dağli da 16sayı - 8ribaundla karşılaşmayı tamamladı.

Emrah Öztürk