Kulüpten yapılan açıklamada voleybol şubesinden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce'nin de, "Hakemler aklını başına alacak" sözlerine yer verildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"2016 TBVL 11. hafta maçlarında
Bayan Voleybol Takımı'nın, ile karşılaştığı derbi maçına hakem rezaleti damga vurdu. Baş Hakem Bülent Bozkurt'un taraflı yönetimi ve yanlış kararları sonrasında Voleybol şubesinden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce sert çıktı. Bülent Bozkurt'un Erkek Voleybol Takımı'nın İnegöl deplasmanında oynadığı maçta da taraflı bir yönetim sergilediğini hatırlatan Ali Yüce, "Hakemler aklını başına alacak" dedi.

Ali Yüce, bayan voleybolcuların Fenerbahçe'ye karşı çok üstün bir mücadele örneği sergilediğine dikkat çekerek şunları söyledi;

SADECE RAKİBİ YENMEK YETMİYOR

Bu takım herkesi çok iyi oyunlarla yendi. Çok iyi takım olduklarını gösterdiler. Her zaman savaştılar. Bugün de çok iyi savaştılar. İlk iki sette görüyorsunuz ne kadar yakın olduklarını skorların. Ama sadece rakip takımla da değil. Saha dışı başka koşullarla başka nedenlerle de baş etmek zorundalar.

BU İŞ BÜTÇE DEĞİL YÜREK İŞİ
Ben Galatasaray camiasına tek bir şey söylemek istiyorum. Bu hakemi akıllarının köşesine not etsinler. Bu ismi soy ismi hafızalarına kazısınlar. İnegöl'de erkek takımımıza 4 kırmızı kart verdi. Burada da merkez hakem komitesi başkanına söyledim. Ben tarafsız maç yönetilmesini istiyorum. Karşımıza kim çıkarsa çıksın yeneceğimizi biliyorum. Bu iş bütçe işi değil yürek işi. Sahada savaşan 14 tane Aslanlar gibi yürek var. Galatasaray'ın hakkını hiçbir zaman hiçbir yerde yedirtmem.

HAKEMLER AKILLARINI BAŞLARINA ALSINLAR
Voleybol hakemleri akıllarını başlarına alacak. Aynı hakem İnegöl maçında Galatasaray'a küfürler ediliyor. Protokol tribünü karışıyor. Maçtan sonra oyuncularımız tartaklanıyor. Ne raporlarında var ne anons var. Bugün tamam kabul ediyorum bizim hatalarımızı bazı anonslar doğru. Madem bu kadar işine özen gösteriyorsun orada da işine özen göstereceksin. Yani Burhan Felek'te ayrı İnegöl'de ayrı Ankara'da ayrı böyle bir şey olmaz.

OLAYLARIN ÇIKMASINA DESTEK OLANLAR VAR
Bu salonun kompleksinde bir hotel var. Hotel müşterilerinden biri olduğu söylendi. Biz deplasmandayken böyle şeyler yapmıyoruz. Bize haberi geldiği zaman engel oluyoruz. Engel olunmadığı zaman böyle olaylar oluyor. Bu tarz olaylar hoşlarına gidenler böyle olayların çıkmasını engellemek yerine devam etsinler. Böyle olaylarla yol versinler bakalım Türk sporu nereye gidecek bu tarz olaylarla."