Galatasaray Daikin, uzun yıllar Fenerbahçe'de oynayan voleybolcu Seda Aslanyürek'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı, önümüzdeki sezon daha kuvvetli bir kadro oluşturmak için çalışmalarına devam ediyor. Takımımız son olarak Seda Aslanyürek ile 1 yıllık sözleşme imzaladı" ifadeleri yer aldı. 

Genç pasör takımda kaldı

Galatasaray altyapısıdan yetişen pasör Gamze Alikaya ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

İki sezondur Sarı-Kırmızılı formayı terleten 1993 doğumlu voleybolcu, sözleşmesinin uzatılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çok mutluyum. Galatasaray, içerisinde olmadan, bir parçası olmanın ne demek olduğunun kolay kolay anlaşılamayacağı, çok kıymetli bir camia. Erken yaşlarda bana nasip olan Galatasaray formasını layıkıyla taşımak için elimden geleni yapıyorum. Her zaman da yapacağım. Hocalarım, idarecilerim, yöneticilerim bana olan inançlarını her fırsatta dile getiriyorlar. Tüm bu desteğe, camiamızın ve taraftarımızın gösterdiği sevgiye, Kulübümüze layık olmak için çalışıyorum. Uzun yıllar Galatasaray armasını taşımak istiyorum ve bana inandıkları için tüm Galatasaray ailesine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

23 yaşındaki oyuncusunun sözleşmesinin uzatılmasını değerlendiren başantrenör Ataman Güneyligil de şunları söyledi:

"Gamze’yle küçük yaşlarından beri beraber çalışıyoruz. Geçtiğimiz senelerde eleştirilmesine neden olan tecrübe eksikliğini giderek üzerinden attı. Artık oyuncu karakteri de oturuyor. Kendisi ile gerçekleştirdiğimiz özel çalışmalarla performansını yükseltti. Hırslı ve gelişime açık, gelişmenin bitmeyen bir süreç olduğunu kabul eden bir sporcu. Gamze’yi tebrik ediyorum ve camiamıza hayırlı olsun diyorum."