Atletico Madrid Barcelona maçı saat kaçta? Atletico Madrid Barcelona maçı hangi kanalda? Atletico Madrid Barcelona maçı ne zaman? Atletico Madrid Barcelona maçı detayları Gsgazete.com'da

İspanya Ligi'nde şampiyon belli oluyor. Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid Barcelona maçında yenilmezse şampiyonluğa uzanacak. Atletico Madrid Barcelona maçı hangi kanalda? La Liga'da şampiyonluk maçıyla ilgili tüm gelişmeler www.gsgazete.com'da.

Arda şampiyonluk için sahada

La Liga’da şampiyonu belirleyecek A.Madrid- Barcelona maçı öncesi Güntekin Onay 2 takımın röntgenini çekti

Atletico Madrid, harika geçirdiği sezonun ardından üst

üste 2 final oynayacak. Tarihi bir sezon için sadece 2 final kaldı. Bugün bir beraberlik bile şampiyonluk için yetecek. Ancak Barcelona avuçlarının içine kadar gelen bu fırsatı kaçırmak istemeyecektir.

2 takım bu sezon 5 kez karşılaştılar. 1 kez Atletico Madrid kazandı, 4 maç da berabere bitti. İki takımın oyun stilleri çok farklı ve bu kontrast Atletico’nun Barcelona’ya ters gelen bir rakip olmasını sağladı. Takım savunmasını mükemmel yapan Atletico, direkt ve hızlı hücumlarla yine Barcelona karşısında tehdit oluşturuyor. Ayrıca yüksek toplarda sorun yaşayan rakibi karşısında duran toplar yine tehlikeli olacak. Atletico Madrid, La Liga’da ölü toplardan 17 gol (penaltı hariç) buldu. Fiziksel olarak da rakibine oranla çok daha güçlü Madrid ekibi.

ARDA İÇİN FIRSAT!

Ancak tüm bu verilere rağmen favori Barcelona. Çünkü Nou Camp’ta oynuyor ve 1 galibiyetle şampiyonluğa ulaşacaklar. Bu tip finalleri oynamayı bilen, tecrübeli ve süper yıldızlara sahipler. Messi durdurulması çok güç bir silah. Ancak Barcelona, Tata Martino yönetiminde birçok olumlu özelliğini kaybetti. Topa sahip olma oranı yüzde 65’lere kadar düştü. Top rakibin ayağındayken ciddi sorun yaşıyorlar. Pique oynamadığı zaman Bartra-Mascherano ikilisi güven vermiyor.

Atletico Madrid, ‘Beraberlik yetiyor, katı savunma yapayım’ derse kaybeder. Şampiyonluk için gol bulması lazım. Barcelona’nın zayıf noktası olan savunmanın üzerine giderse, çok pozisyon bulacaklarını düşünüyorum. Açık alanda Diego Costa’yı durduralbilme şansları çok az.

Tabii hakemin de omuzlarında büyük bir yük olacak. Antonio Mateu Lahoz, adil bir yönetim gösterirse Atletico Madrid’in savunma oyununda ucuz kartlar çıkarmazsa Başkent ekibi istediğine daha kolay ulaşır.

Büyük bir final olacak. Arda için de bu maç tarihe geçebilme adına büyük bir fırsat. Bu 90 dakikada yapacaklarını herkes merakla bekliyor ve bütün dünya bu maçı izleyecek.