Barcelona’nın son zamanlarda gösterdiği kötü performans, İspanya Kral Kupası’na da yansıdı. İspanya Kral Kupası 4. turunun ilk ayağında Barcelona, konuk olduğu 3. Lig takımı Hercules ile 1-1 berabere kaldı. Zayıf takımı karşısında pozisyona bile girmekte zorlanan Katalan takımının taraftarları, maç sonunda tepkiliydi.

Taraftarların, en çok tepki gösterdiği isimlerin başındaysa Milli futbolcumuz Arda Turan geliyordu. Takımlarının genç bir kadroyla sahaya çıktığını belirten taraftar, Arda gibi tecrübeli futbolcuların böylesine maçlara damga vurması gerektiği görüşünde birleştiler.

“SAHADAKİ EN KÖTÜ FUTBOLCUYDU”

Arda için sert ifadeler kullanan Barcelona taraftarları, Milli gururumuz için ”Sahadaki en kötü futbolcuydu. Orada olmak bile istemiyor gibiydi”, ”Hiç iyi değil…”, ”Paco ve Rafinha daha kötüydü. Ama, Arda’da bugün çok kötüydü ve bunun bir özürü yok. Neymar’ın son zamanlarda yaptığı tüm kötü şeyleri, Turan daha da kötü yapıyor”, Barcelona için umutsuz bir isim. Barcelona B’de oynaması lazım”, ”Sadece çöplük, transfer dönemi bitmeden satmamız gerekiyordu…”, ”Turan ve Gomes para kaybıydı. İkisine verdiğimiz parayla Veratti’yi alabilirdik. Umarım Liverpool, sezon sonunda Turan’ı transfer eder.”, ”Kendi ve takımın iyiliği için Ocak veya Haziran’da gider”, ”Bir sonraki gereksiz para kaybı transferimizi görmek için sabırsızlanıyorum” ve ”Tamam, bu adamdan vazgeçtim” yorumları yaptılar.