Çin’de attığı gollerle adından söz ettiren futbolcuya çok ciddi bir teklif geldiği ve Avrupa futboluna geri dönmek için bu teklifi değerlendirebileceği ifade edildi.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Çin Ligi takımlarından Beijing Guoan’a transfer olan Burak Yılmaz, Çin’de gösterdiği performansın ardından şimdi de Rus kulüplerinin gözdesi haline geldi.

Yeni Şafak’ın haberine göre; Galatasaray’a transfer olmadan önce Lokomotif Moskova ile imza aşamasına gelen futbolcu ile en çok ilgilenen takım ise yine aynı kulüp oldu. Oumar Niasse’ı sattıktan sonra gol yollarında zorlanan ve yeni sezona kötü bir başlangıç yapan Moskova kulübü, 31 yaşındaki golcü için kesenin ağzını açabilir.

Çin’den tekrar Avrupa futboluna dönmesi gündemde olan Burak Yılmaz’ın da bu teklife sıcak bakabileceği aktarılırken Lokomotif Moskovalı idarecilerin golcü futbolcunun menajeriyle ilerleyen günlerde temasa geçeceği aktarıldı.

Son günlerde A Milli Takım’a alınmaması ile ilgili gündeme gelen futbolcunun Rusya Ligi’ne transfer olmasının sürpriz olmayacağı ifade ediliyor.

Burak Yılmaz, Beijing Guoan formasıyla çıktığı 14 Çin Ligi maçında 8 gol atma başarısı gösterdi.