İngiltere Premier League'de sezonu şampiyon bitiren Chelsea'dan ayrılacağını açıklayan Didier Drogba'nın, adını Avrupa'ya ilk olarak duyurduğu Marsilya'ya dönebileceği ortaya çıktı.

Galatasaray'da 1.5 sezon oynadıktan sonra 2014/2015 sezonunu Chelsea'de geçiren Drogba için menajeri Thierno Seydi, yıldız oyuncunun geleceği hakkında basına yaptığı açıklamada ''Drogba Marsilya'ya döner mi? Drogba'nın sözlerinin arkasındayım, o her zaman Marsilya'ya sıcak bakıyor. Daha önce de bir ilgi olmuştu ancak olmaması için sebeplerimiz vardı. Bugün deneyimiyle katkıda bulunabilir. Bazı kulüplerin ilgisi devam ediyor. Ancak kararımızı vermemiz biraz zaman alacak'' ifadelerini kullandı.
 
Didier Drogba, Guingamp'taki performansıyla adını duyurduktan sonra 2003 yılında Marsilya'ya transfer olmuş ve buradan da Jose Mourinho'nun isteğiyle Chelsea kadrosuna katılmıştı. Yıldız oyuncu daha sonra Shanghai Shenhua ve Galatasaray'da forma giyip, yeniden Chelsea'ye transfer olmuştu.

Sezon ortasında Galatasaray şampiyon olursa kutlamalara geleceğini söyleyen Drogba'nın pazar günü Arena'da olması bekleniyor.