Futbol kariyerine Danimarka'nın Nordsjaelland kulübünde devam eden ve alt yaş kategorilerinde Danimarka Milli Takımı'nın formasını giydikten sonra Türkiye'yi seçen Emre Mor, mart ayında Türkiye U21 takımıyla ilk maçına da çıkmıştı.

UEFA, milli takımlar bazında Danimarka'nın önemli bir yeteneği elinden kaçırdığını belirttiği değerlendirmesinde futbolcunun gelişiminde önemli rol oynayan isimlerin görüşlerine yer verdi.

Nordsjaelland Teknik Direktörü Kasper Hjulmand genç futbolcusuyla ilgili düşüncelerini şöyle aktardı:

"Top onun ayağındayken neler yapabileceğini tahmin etmek çok zor. Pas vermesini beklerken bir anda yönünü değiştirip çalım atmayı deniyor ve bunu yaptığı anda onu yakalamanız neredeyse imkansız oluyor."

Emre'nin Danimarka milli takımının formasını giydiği dönemde hocalığını yapan Per Holm de 18 yaşındaki futbolcunun müthiş bir sıçrama yaptığını vurgulayarak, "Artık sıkı çalışmayı öğrendi. Kişilik olarak da gün geçtikçe olgunlaşıyor ve hırsını pozitif yönde kullanabiliyor" yorumunu yaptı.

UEFA, genç futbolcunun tekniği ve yaratıcılığıyla fark yarattığını vurgularken, çalım yeteneği ve hızının da eklenmesiyle tarzında Messi esintilerinin olduğunu belirtti.

"Bazen en büyük düşmanım kendim oluyorum"

Kendi futbol tarzıyla ilgili kısa bir yorumda bulunan Emre Mor ise "Eğer iyi günümdeysem sahada istediğim her şeyi yapabileceğimi hissediyorum. Ancak kötü bir maç geçirdiğimde kendimi çok daha aşağı çekebiliyorum ve oyundan çıkmak istiyorum. Bazen en büyük düşmanımın kendim olduğunu düşünsem de bu konuda giderek kendimi geliştiriyorum" ifadelerini kullandı.