Almanya’nın Dünya Kupası’nı kazanmasında büyük emeği geçmesine karşın, bu sezon Real Madrid’de forma şansı bulamayan Sami Khedira, sezon sonunda İspanyol ekibinden ayrılıyor.

Khedira, sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmayacağını ve bedelsiz olarak takımdan ayrılacağını açıkladı. Kararını Real Madrid yönetimi ve teknik direktör Carlo Ancelotti ile de paylaştığını söyleyen Khedira; “Henüz hiç bir kulüple görüşme yapmadım. Tek bildiğim gelecek sezon Real Madrid formasını giymeyeceğim” dedi.

27 yaşındaki oyuncunun gelecek sezon hangi takımın formasını giyeceği merakla bekleniyor. İngiliz basınına göre, Khedira’yı devre arasında da transfer etmek isteyen Arsenal, Alman oyuncunun olası adreslerinden biri… 

Gelecek sezon yabancı sınırının kalkmasıyla ve oyuncunun bonservisinin elinde olması nedeniyle Galatasaraylı taraftarlar Alman futbolcuyu takımdan görmek istiyor. 

Facebook sayfamıza yorum yapan Galatasaraylılar, Khedira'nın kaliteli bir futbolcu olduğunu ancak bu yönetim anlayışıyla böyle bir transferin olmasının zor olduğu söylendi. Bir taraftarımız, "Erkenden görüşmelere başlayıp anlaşma yolu arayacaksın yoksa sene sonu sana bunu yedirmezler" dedi.