SKY Spor'a konuşan Erman Toroğlu, Icardi ve Barış Alper'i eleştirdi.

"ELİMDE BELGELER VAR!"

"Beşiktaşlı bir yöneticinin kendisine ait menajerlik şirketi var. Ben söylemiyorum ticaret gazeteleri söylüyor. Elimde de belgeler var. Rezilliğin içerisindeyiz. Türkiye'de orta oyun oynanıyor biz de hıyar gibi izliyoruz."

"KEREM'İN ANASI AĞLIYOR, ICARDİ'YE TIK YOK"

"Beşiktaş, Galatasaray'a 4-0 mağlup da olabilirdi ama çıkıp çatır çatır oynardı. Böyle silik, şahsiyetsiz, kişiliksiz ve zavallı bir futbol ortaya koydular. Olmaz. Galatasaray da iyi değil. Puan kaybetselerdi başka şeyler konuşulurdu. Bu neticeler olunca Okan Buruk her zaman iyi gözükür. Galatasaray taraftarı Kerem Aktürkoğlu'na sövüyor. Kerem'in anası ağlıyor, Icardi'ye tık yok. Yakalarsa atarmış, babam da yakalasa atar. Adam gidiyor 1 ay yok, 2 ay yok. Bu yüzden Barcelona gibi takımlarda oynayamadı. Torreira ise başka oynuyor. Galatasaray gol yemiyorsa Torreira'nın payı büyük."

HAKEM POZİSYONLARI

"Beşiktaş'ın penaltı beklediği pozisyonda Galatasaraylı oyuncu, topa sol ayağıyla vuruyor. Cenk, topu alamayınca Köhn de biraz tutmuş ve kendini bırakıyor. Alakası yok penaltıyla. Colley'in kırmızı kartı da doğru."

BARIŞ ALPER'E UYARILAR

Aziz Yıldırım'dan Galatasaray sözleri: "Bu daha başlangıç!" Aziz Yıldırım'dan Galatasaray sözleri: "Bu daha başlangıç!"

"Barış Alper kabiliyetli bir çocuk. Ama biraz futbol ukelası, arada futbol sahtekarlığı yapıyor. Kendini çabuk yere bırakıyor. Defansın kucağında oynuyorsun, iyi geçin yoksa çok kötü yaparlar. Bugün seni adam kıstırmaya çalıştı. Bir gün Galatasaray'ı yakarsın, hakem seni atar. Bu söylediğimi unutmayın." dedi.