Gayrettepe'deki bir otelde düzenlenen tanıtım gecesine Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyeleri, kulüp bünyesindeki tüm branşların A takım sporcuları ve teknik heyetleri ile davetliler katıldı. 

Organizasyonda sahneye çıkan sporcular beraberlik çağrısında bulundu.

Galatasaray Kulübü, satış fiyatı 10 lira olarak belirlenen sarı ve kırmızı bileklikler sayesinde gelir elde etmeyi hedefliyor. Kampanyaya 10 bin bileklik alarak ilk katkıyı sunduğunu belirten kulüp başkanı Dursun Özbek, Galatasaray'ı Galatasaray yapan değerin birlik ve beraberlik olduğunu söyledi.

Antrenör ve kaptanlardan birlik beraberlik konuşması

Organizasyonda söz alan antrenör ve takım kaptanları birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Galatasaray'da birlik ve beraberliğin her zaman var olduğuna değinen Mustafa Denizli, "Bu yeni bir slogan değil. Bu camiaya 1983 yılında geldim. O zamandan beri bu camianın tek bilek ve tek yürek olduğunu yaşadım. Yaşamaya da devam ediyoruz." diye konuştu.

Futbol takımı kaptanı Selçuk İnan, elde edilen başarıların birlik ve beraberlikle sağlandığına değinerek, "Bu kupaları hep beraber kazandık. Birlik olursak daha çok kupa kazanabiliriz. Bunun farkındayız." açıklamasını yaptı.

Galatasaray Kulübü, 10 Lira’dan satışa sunulacak özel bileklikleri taraftarlara sunacak. Sarı kırmızılılar, başlattıkları kampanya ile birlik beraberlik mesajı vermeyi amaçlıyor. Taraftarlar için özel olarak üretilen bileklikler, GS Store'larda ve maç günleri Türk Telekom Arena'da satışa sunulacak.

"Sneijder ve Podolski'yi de satarsak..."

Tek bilek tek yürek organizasyonu öncesinde konuşan Galatasaray Başkan Yardımcısı, "Bileklik projesinden büyük bir gelir elde edeceğiz. 3-4 milyon dolar gelir bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Takımdaki oyuncuların durumu hakkında da bilgi veren Nasuhi Sezgin, "Çin'den Sneijder ve Podolski için teklif geleceğini düşünmüyorum. Onları da satarsak biz kiminle oynayacağız. Burak'ın gitmesi kendi kararı. En son görüşmeyi Mustafa hocayla yaptığı zaman Burak'ı ikna etmeye çalıştı. Biz de Burak'ın kalmasını istiyorduk aslında ama kendisi gitmek istedi" dedi.

İşte sembolik olarak satışa sunulacak o bileklik;