CİMBOM, Trabzon maçı ile birlikte yeni bir döneme adım atıyor ve çift forvet ile sahaya çıkmak için çalışmaların da sonuna adım adım geliyor. Dün yapılan antrenmanda Prandelli, Semih-Selçuk-Sneijder-Burak-Umut ile birlikte takımdan ayrı olarak tam 45 dakika hücum organizasyonları çalıştı..

İşte teknik adamın birbirinden farklı 4 hücum şablonu:

1- Orta sahada topla buluşan Sneijder, rakip savunmanın arkasına doğru koşuya başlayan Umut ve Burak arasından ofsayta yakalanmayacak olana topu bırakıyor...

2- Hücum bölgesinde Burak ile Sneijder, duvar pası yaparken Umut ise bu esnada koşuya başlıyor... Umut’a pasını vermek üzere yeniden hareketlenen Sneijder kendisi şutu tercih ediyor.

 

3- Semih veya Selçuk’tan pasını alan Hollandalı, Umut ve Burak ile paslaşıyor. Bir sonraki hamlede ise kiminle paslaştıysa ondan topu geri alan Sneijder hücumu akışına göre yönlendirecek.

 

4- Orta sahada Semih ile Selçuk paslaşırken Sneijder yine merkezdeki oyuncu olarak topu alıyor... Umut ile Burak rakip savunma arkasına koşu yaparken Semih&Selçuk ikilisinden biri de bir anda bindirme yaparak hücuma katılıyor ve rakip kaleyi cepheden gören bir açıdan topu alarak şut atıyor.

Vatan Spor