Galatasaray, Sneijder’sız yapamadı. Atletico Madrid ile Soma yararına düzenlenen maçta takımın hücumda aksaması nedeniyle Prandelli, Sneijder’ın hemen dönmesini istedi.

İtalyan teknik adam, Dünya Kupası’ndan dolayı daha önce 15 Ağustos’a kadar izin verdiği oyuncudan 3 gün önce İstanbul’a gelerek hazırlıklara katılmasını istedi.

Hollandalı yıldızın Belçika’da 17 Ağustos’ta yapılacak özel maçta takımda sahada olabilmesi için çalışıldığı dile getirildi.

Prandelli’nin, İstanbul’daki birkaç günlük idmanın ardından Sneijder’i Genk ya da Charleroi maçında sahaya sürmeyi planladığı, bu şekilde 25 Ağustos’taki Fenerbahçe ile yapılacak Süper Kupa maçı için takım hakkında fikir sahibi olmak istediği vurgulandı.

Atletico Madrid maçı sonrası savunmanın oturmaya başladığını ancak hücumda sorunlarını bulunduğunu düşünen Prandelli’nin, Sneijder’in gelmesiyle beraber 4-2-3-1 stratejisini Fenerbahçe maçı öncesi ideal kadrosuyla görmek istediği belirtildi. Prandelli, Burak’ın arkasında Sneijder’i oynatıp, sağında Olcan, solunda da Bruma’ya yer verecek.

Planlar Sneijder’e bağlı
İbiza’da tatilde olan ve bireysel antrenörü ile çalışmalarına devam eden Sneijder’in fizik olarak takımın gerisinde olması durumunda ise İtalyan teknik adamın planlarında sıkıntı yaşanabileceği belirtildi. İtalyan teknik adam, Atletico maçında o pozisyona Olcan’ı yerleştirmiş, sağda ise sürpriz şekilde Hamit Altıntop görev yapmıştı.

Skorer