Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Aydın Yılmaz, Cihan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu.
 
İkinci yarıya iyi hazırlandıklarını dile getiren Aydın, "Çalışmalar gayet güzel geçiyor. Hocamızla birlikte sıkı çalışıyoruz. Bu dönem hocamızla uyum sağlama açısından da iyi oldu. Şu an için her şey iyi gidiyor. Takım olarak da iyi durumdayız. Fiziksel olarak hem de taktik açıdan kendimizi en üst seviyeye çıkarmak istiyoruz. Çünkü önemüzde çok zorlu maçlar var. Bunun için bu kamp dönemini iyi geçirip önümüzdeki maçlar için de iyi sonuçlar hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.
 
8 PUANLIK FARK ENDİŞELENDİRMİYOR
 
Lider Fenerbahçe ile aralarındaki 8 puanlık farkın kendilerini endişelendirmediğini belirten Aydın Yılmaz, şöyle konuştu: "Önümüzde 17 lig maçı var. 17 lig maçının 17'sini kazanmak istiyoruz. Aradaki farkın 8 puan olması bizi hiç endişelendirmiyor. Çünkü bu farkın kapanabileceğine inanıyoruz. Kapanacak da. Çünkü Fenerbahçe ile maçımız var, derbi maçları var. Biz bu süre içinde çok iyi çalışıp oynayacağımız 17 maçın tamamını kazanıp şampiyon olmak istiyoruz."
 
"ÇOK DAHA FAZLA SÜRE ALDIĞIMDA ÇOK DAHA İYİ İŞLER YAPABİLECEĞİMİ BİLİYORUM"
 
Yılmaz, İtalyan teknik adamın kendisine forma şansı verdiğini; ancak daha fazla şans bulması halinde çok daha iyi işler yapabileceğini dile getirdi. Yetenekli futbolcu, "Mancini, bana şans veriyor. Bu şansı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Futbol hayatım için gerçekten çok çalışıyorum ve kamp dönemlerini de iyi geçiriyorum. Çok daha fazla süre aldığımda çok daha iyi işler yapabileciğimi de biliyorum. Futbolda süreklilik çok önemli. Bir oyuncunun kendi yeteneklerini göstermesi için sürekliliği de ihtiyacı var. Ben de bulduğum şansları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum. En iyisini vermeye çalışıyorum. Benim için inşallah daha iyi şeyler olacak diye düşünüyorum." dedi.
 
Aydın, maçlarda Mancini'nin kendisini sık sık uyarmasıyla ilgili şunları söyledi: "Mancini, maçlarda benimle pozisyonla ilgili konuşuyor. Defansif eksiklerim var; ben de bunun farkındayım. Bu eksiğimi en iyi şekilde kapatmaya çalışıyorum. Hocamızın da o yönde bir söylemi oluyor. Nerede duracağım ne şekilde pozisyon alacağımla ilgili. Mancini'nin uyarıları yanlış anlaşılmamalı." 
 
Sarı - kırmızılı taraftarlara seslenen Aydın Yılmaz, sözlerini şu şekilde tamamladı: "Taraftarlarımız her zaman bizim arkamızda oldu. Ve olmaya devam ediyorlar. Onlara buradan çok teşekkür ediyoruz. Sezon sonunda şampiyon olacağımıza ve güzel başarılar yaşatacağımıza inanıyoruz."
 
(Cihan)