Ziraat Türkiye Kupası ve Spor Toto Süper Lig'de yoluna devam eden Galatasaray sakat oyuncularına kavuşuyor.

A Milli Takım'da sakatlanan Burak Yılmaz, Kardemir Karabükspor mücadelesinde riske edilmemişti. Tedavisine devam edilen yıldız golcü, takımdan ayrı olarak hazırlıklarını sürdürüyor. Burak'ın takıma verilen 2 günlük iznin ardından pazartesi günü takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor. 

Hafif sakatlığı bulunan Sneijder de hafta içinde takıma dönecek. Hollandalı yıldızın sol arka alt adelesinde gerilme tespit edilmişti.

Kondisyon eksiğini kapatan Semih Kaya'nın takımla birlikte çalışmalara başlaması ve antrenmanlardaki hırsı teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nu memnun ediyor.

Bel fıtığı ameliyatı olan ve uzun süredir takımdan ayrı kalan Melo, yapılacak testlerin sonucuna göre takıma dönecek. Brezilyalı futbolcunun tedavisi beklenenden çok daha iyi gidiyor. Deneyimli oyuncu, Trabzonspor maçından sonra kendisine uygulanacak fiziksel testlerin olumlu geçmesi durumunda takımla çalışmalara başlayacak. Melo'nun Gaziantepspor maçına kadar iyileşmek istediği ve bu yüzden yüksek tempoda hazırlıklarına devam ettiği belirtildi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, sakat oyuncuların son durumu ile ilgili sağlık heyetinden sık sık bilgi alıyor. Trabzonspor maçına yalnızca Melo'dan yoksun çıkmayı düşünen sarı kırmızılılar, Melo'nun testleri olumlu sonuçlanırsa Türk Telekom Arena'daki Gaziantepspor mücadelesinde tam kadro sahada yer alacak.