Oumar Niasse ve Lukas Podolski için anlaşma zemini arayan sarı kırmızılılarda Klaas Jan Huntelaar da alternatif isim olarak listede yer alıyor.

Sarı kırmızılılar Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda, Lokomotiv Moskova'dan Oumar Niasse'yi bonservisiyle transfer etmek amacında. Ancak Rus kulübü, oyuncusunu kiralamayı hedefliyor. Niasse ise Şampiyonlar Ligi'nde forma giyecek olması ve Akhisar’daki hocası Hamzaoğlu'nu tanıması nedeniyle Galatasaray'a transfer olmak istiyor.

Sarı kırmızılılar, bonservisi alamaması durumunda Niasse'yi satın alma opsiyonuyla birlikte kiralayacak. Galatasaray'ın 4 milyon euro'luk teklifini kabul etmeyen Lokomotiv Moskova ile pazarlıkların tamamlanması ve Niasse'nin önümüzdeki sezon Galatasaray'da forma giymesi bekleniyor. 

Sarı kırmızılılar, listesindeki bir diğer isim Lukas Podolski'den ilk etapta olumlu yanıt aldı. Ancak Alman futbolcunun Arsenal'le 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.  İki kulüp arasındaki görüşmeler sürüyor. Galatasaray Kulübü, taraftarın yıldız transfer beklentisini karşılamak için şartlarını zorlayacak.  

Podolski transferinin gerçekleşmemesi durumunda yönetimin “B Planı” Klaas Jan Huntelaar olacak. Galatasaray, Hollandalı golcünün yüksek maliyeti nedeniyle transferin ilk döneminde geri adım atmıştı.