Özellikle stopere ve sol beke takviye isteyen İtalyan hoca, yönetimle yaptığı toplantıda Alex Telles ve Rhodolfo'nun garantisini alırken yerli takviyelerini de kadrosuna yerleştirdi.

Şampiyonlar Ligi'nde yabancı sınırından kurtulacak olan Mancini, sistemini ise değiştirmeyecek. 3-5-2 veya 5-3-2 olarak maçlara çıkan İtalyan çalıştırıcı savunmaya Rhodolfo, sol beke ise Alex Telles'i şimdiden yazdı. Brezilyalı oyuncu ile birlikte stoperde Semih Kaya ve Chedjou'yu oynatmak isteyen Mancini sağ beki ise yine Eboue'ye verip takımın geri kalanında bir değişime gitmeyecek.

YOLCULAR BELLİ!

TÜRKİYE Ligi'nde ise Mancini'nin kafasında hesaplamalar var. Sistemi daha fazla hücumu değiştirir hale getirecek olan deneyimli teknik adam, alınması halinde sağ bekte Tarık Çamdal'ı oynatmak istiyor. Semih ve Rhodolfo stoperde oynarken yine yeni transfer İshak Doğan veya Alex Telles yabancı kontenjanına göre ilk 11'de olacak.

Mancini'nin Türkiye'deki orta sahasında ise Felipe Melo ve Selçuk'un yanında Hakan Çalhanoğlu'nun oynaması planlanıyor. Üçlü hücum hattında ise Sneijder-Drogba-Burak devrede olacak. İtalyan teknik adam hem yönetim ile yaptığı konuşmalarda hem de kendisinin verdiği raporlara göre şimdiden yeni isimler üzerinde planlamalarını yapıyor.

Amrabat veya Dany'den umudunu kesen Roberto Mancini, kafasındaki yeni planları hayata geçirmek için ise yönetimin hamlesini bekliyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİ 11'İ


SÜPER LİG 11'İ

 

Vatan