Galatasaray’da bir dönem antrenörlük yapan ve geçen sezonun son bölümünde İsviçre 2. Ligi’nde kalmayı başaran FC Wil’in başına geçen Erdal Keser, Cimbom’dan 3 futbolcu transfer etti.

İsviçre ekibinin yeni sezonda sportif direktörlüğünü yapacak olan Keser, sarı-kırmızılı kulüpten Endoğan Adili ve Kaan Baysal ile beraber Ontivero’yu İsviçre’ye götürecek. İki kulüp arasında anlaşmanın sağlandığı belirtildi. Bu arada İsviçre ekibinin hoca olarak da Fuat Çapa ile anlaştığı öğrenildi.

Böylece Cimbom, gelecek sezon takımda düşünmediği üç oyuncudan birden kurtulmuş olacak. 48 oyuncusu bulunan ve bunları azaltabilmek için pilot takım dahil olmak üzere çeşitli projeler üreten Galatasaray, bu üç oyuncunun gitmesiyle biraz olsun rahatlayacak.

GURBETÇİLER GİDİYOR

Ontivero, Uruguay Ligi takımlarından Centro Atletico Fenix’ten 2 milyon bonservis bedeliyle transfer edilmiş, ancak hayal kırıklığı yaratmıştı. Endoğan Adili de Basel’den 500 bin euro karşısında transfer edilmişti. Ancak Cimbom, oyuncuyu Türk vatandaşı yapamadığı için yabancı kontenjanına takıldı ve genç futbolcuya lisans çıkaramadı. PSV altyapısından gelen Kaan Baysal da isteneni veremedi.