Sabah Gazetesi'nin haberine göre, geçtiğimiz hafta genç futbolcular Emre Çolak ve Semih Kaya'nın sözleşmesini revize eden Galatasaray yönetimi, şimdi de tecrübeli isimler Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Fernando Muslera'nın ücretlerini artırmaya hazırlanıyor.

Sabit 2 milyon Euro, maç başına da 15 bin Euro alan Selçuk İnan'ın, Riera ve Hamit gibi oyuncuların altında kazandığını göz önüne alan yönetim, yıldız oyuncunun parasını yukarı çekecek. Geçtiğimiz sezon attığı gollerle hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de ligde takımına büyük katkı sağlayan Burak Yılmaz ise yıllık 2.3 milyon Euro kazanıyor. Aldığı transfer teklifleri yüzünden kafası karışan golcü futbolcu, bu sezon suskun kalmış olsa da yıllık ücretine zam yapılarak ekstra motivasyon sağlanacak.

BAŞKANIN ONAYINA SUNULACAK

Ayrıca yıllık 2 milyon Euro garanti para alan kaleci Muslera'ya da 500 bin Euro zam yapılması ya da maç başı 15 bin Euro verilmesi düşünülüyor. Teknik heyetin de sıcak baktığı zam planının, bir hafta içinde yönetim kurulunda görüşülerek başkan Ünal Aysal'ın onayına sunulacağı öğrenildi.