Yönetim ile yapılan görüşmelerde düşüncesini dile getiren Hamzaoğlu, özellikle Real Madrid maçından sonra eksikleri daha iyi gördüğüne vurgu yaptı. Defansın sağında Sabri Sarıoğlu ve Tarık Çamdal'ın yanına bir oyuncu daha alarak derinlik sağlamayı hedefleyen hamzaoğlu, alınacak futbolcunun stoper olarak da görev yapabilmesini istedi. Real Madrid mücadelesinde savunma zaaflarının ön plana çıktığını düşünen Galatasaray teknik direktörü, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak adına mutlaka transfer yapılmasından yana görüş belirtti.

Yedek kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray, Cenk Gönen konusunda Beşiktaş'tan gelecek haberi bekliyor. Deneyimli kaleci ile büyük ölçüde anlaşan sarı kırmızılı ekip, Beşiktaş'ın bonservis bedeli konusunda vereceği son karara odaklandı. Galatasaray'ın B planı ise uzun süredir görüşme halinde olduğu Rajkovic. Kızılyıldız ile temasta olan sarı kırmızılı kulüp, 19 yaşındaki kaleci için pazarlıklarını sürdürüyor.

Sercan Yıldırım'ın Bursaspor'a kiralanmasından sonra forvet arayışlarına hız veren Galatasaray'da, Niasse transferi olumsuz sonuçlanmıştı. Lokomotif Moskova'yla 25 yaşındaki golcü için anlaşma sağlayamayan sarı kırmızılılar, gözünü Güney Amerika pazarına çevirdi. Hamzaoğlu, genç ve uzun boylu bir forvet isterken, yönetimi özellikle Brezilya'da gelecek vaad eden oyuncular için araştırmalarını yoğunlaştırdı.