Galatasaray’ın ‘bir dünya markası’ olduğunu belirten Dursun Özbek bu doğrultuda dünya çapında markaların takımda kalması için çaba harcayacak. Millet Gazetesi'nin haberine göre, Bu isimlerin başında ise Wesley Sneijder geliyor. Eğer Dursun Özbek başkan seçilirse Hollandalı’ya mukavele yenilemek için teklif gidecek.

HAMZA HAMZAOĞLU KALACAK

Prandelli döneminde hayalet gibi sahada dolaşan futbolcular, Hamza Hamzaoğlu’nun gelişiyle tabir-i caizse ‘hortladı’. Diğer başkan adaylarında olduğu gibi Özbek de bu durumun farkında. Bu yüzden Özbek, başkan olması halinde Hamza Hamzaoğlu’nun sezon sonunda biten sözleşmesini de uzatmak için genç teknik adama iyi bir teklif sunacak.

POTANIN İMPARATORU OLACAK

Üçüncü hedef ise basketbola yönelik… Galatasaray’ın son dönemde basketbolda elde ettiği başarılar ve taraftarın da takıma büyük sempati beslemesi yüzünden Özbek bu konunun da öneminin farkında. Basketbolun sağlıklı bir mali duruma kavuşturulması sağlanacak ve en önemlisi koç Ergin Ataman ile de yola devam edilmesi için anlaşma zemini aranacak.

SPONSOR ARAYIŞI

Maddi dengenin sağlanması için de Galatasaray’ın sponsorlarla olan ilişkisi önemli rol tutuyor. Dursun Özbek futbol takımına önemli bir yatırım yapacak bunun da kaynağı sponsorlar olacak. Forma reklamı için önemli bir sponsorla anlaşılacak. Başkan adayının sponsorlar için girişimlere başladığı kulislerde dolaşan bir başka konu.