Maçtan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Dürüst, ilk  yarıyı 2-0 geride kapatmalarına rağmen galibiyete inandıklarını dile getirerek,  şunları kaydetti: 

"Stresli bir maç oldu. Bu galibiyet inşallah bize şampiyonluğu  müjdeleyecek. Her maç böyle geçecek. Hazırlıklı olmamız ve maçın 90 dakika  olduğunu unutmamamız lazım. Bu maçta bunu ispat ettik. Bu karşılaşma bir dönüm  noktası. 2-0'dan galibiyete gitmek, camia olarak inandığımızın bir göstergesi. Bu  inancı kaybetmediğimiz müddetçe yolumuz açık." 

Geçen hafta 2-0 önde oldukları İstanbul Başakşehir maçının 2-2  beraberlikle tamamlanması sonrasında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun  eleştirilerin hedefi olmasıyla ilgili bir soru üzerine Dürüst, "Maçlar 90 dakika.  Bunun sonunda 3 puanı almak amaç. Ancak esas amaç sezon sonunda şampiyon olmak.  Dolayısıyla bu kritikleri yaparken beklememiz lazım. Daha önümüzde maçlar var.  Bir maça göre kendimizi endekslemiyoruz. Bizim amacımız şampiyon olmak" diye  konuştu. 

Albayrak'ın durumu iyi

Ali Dürüst, maçta fenalık geçiren Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı  Abdurrahim Albayrak'ın durumunun iyi olduğunu anlatarak, "Heyecandan dolayı  hepimizin üzerinde ağır bir stres var. Bir fenalık geçirdi ama şu an iyi. Kontrol  altında" ifadelerini kullandı.