Transferde yapacağı hamlelerle birlikte ikinci yarıda ayağa kalkmayı hedefleyen Galatasaray’da yönetici Fatih İşbecer rotayı İngiltere’ye çevirdi.

Forvete mutlaka takviye yapmak isteyen, Damiano ve Immobile ile de temaslarda bulunan sarı-kırmızılılar havuzu genişletmek için Ada’da Arsenal’in Kosta Rikalı oyuncusu Joel Campbell için girişimde bulundu... 

Yüklü bir bedel ödememek için her yolu deneyen Galatasaray yönetimi, 2 sezondur her transfer döneminde kulübün kapısından dönen 23 yaşındaki hücumcunun sezon sonu kontratının bitmesi nedeniyle buna uygun bir teklif yapacak. Yapılan ilk temasların ardından oyuncunun menajerinden olumlu yanıt alan sarı-kırmızılılar bu kez de Arsenal ile masaya oturmaya hazırlanırken önceki gün Londra’ya giden yönetici Fatih İşbecer İngiliz ekibi ile maddi konuları masaya yatıracak.

Arsene Wenger’in daha önceki transfer dönemlerinin aksine bu kez oyuncuya yeşil ışık yakması beklenirken Arsenal’in isteyeceği bonservise göre sarı-kırmızılıların forvet transferi yeniden şekillenecek.

DİĞER İSİM: ALEX SONG 

Galatasaray yönetiminin bir başka hamlesi ise Alex Song için olacak...

Bonservisi Barcelona’da olan ve bu sezon West Ham United’da kiralık olarak forma giyen 28 yaşındaki Kamerunlu oyuncunun menajeri ile de görüşüleceği öğrenildi.

Orta sahada savunmaya yönelik olarak oynayan ve aynı zamanda stoper bölgesinde de görev yapabilen Song için Mustafa Denizli’den de onay çıkarken oyuncunun menajeri ile yapılacak görüşmeden çıkacak sonuca göre bu kez rota Song’un bonservisini elinde bulunduran Barcelona’ya çevrilecek ve teklif yapılacak.