A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Fatih Terim ile olan birliktelik resmiyete dökülüyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in geçen hafta görüştüğü ve el sıkıştığı A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'e TFF yönetim kurulu toplantısında yaptığı "Hocam memleketinde imzalaman daha anlamlı olur" teklifine tecrübeli teknik adamdan "olur" cevabı geldi.

Fatih Terim'in 4 yıllık (+3 yıl opsiyon) anlaşma imzalayacağı öğrenildi.

İMZA OLAYI NASIL OLDU?

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim için sürpriz bir şekilde imza atılması kararı alınırken olayın TFF yönetim toplantısında geliştiği ortaya çıktı. Yapımı devam eden Riva tesislerinin sunumunun yapılacağı toplantıya TFF başkanı Yıldırım Demirören tarafından, "Hocam Riva ile ilgili sunum yapılacak. Orası senin evin olacak. Dinleyip katkı sağlarsan iyi olur" teklifi getirdi.

Bunun üzerine Terim yönetim kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda Riva ile ilgili sunumu takip eden dinleyen Terim bu konuda fikirlerini ve taleplerini de ilgililere iletti ve Demirören'den toplantıdan ayrılmak üzere olan Terim'e, "Hocam imza için en anlamlı yer burası. Adana senin memleketin. Burada imza atman daha anlamlı olur" teklifini getirdi. Önümüzdeki hafta İstanbul'da yapılması planlanan imza töreni Terim'in de "olur" demesiyle memleketi Adana'ya alınmış oldu.

Fatih Terim ile imza 19:00'da Adana Hilton Otel'de gerçekleştirilecek.

"Türkiye Futbol Federasyonu, A Millî Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'le bugün sözleşme imzalayacak. TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in de katılacağı imza töreni saat 19.00'da Adana Hilton Otel'de gerçekleştirilecek."


Sporx