Devre arası transfer döneminde Galatasaray'ın kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Didier Drogba, sarı-kırmızılı takımın yeni transferlerine de öncülük ediyor.

Drogba'nın gelişi Afrikalı oyuncuların Galatasaray'a daha sıcak bakmasına neden olurken, İngiliz basını sıradaki ismin Chelsea forması giyen John Obi Mikel ve Arsenal'de oynayan golcü Gervinho olacağında ısrar ediyor. Drogba'nın Chelsea'den eski takım arkadaşı Mikel transferinde sarı-kırmızılı takıma yardımcı olduğu belirtilirken, Mikel'in de Drogba gibi yıldız bir isimle oynaya sıcak baktığı Privebet ifade edildi.

CHEDJOU'DA DA ETKİSİ VAR

Lille'den transfer edilen Kamerunlu Aurelien Chedjou için de Fildişili yıldız Didier Drogba'nın isminin büyük etken olduğu biliniyor.

GERVINHO İÇİN DEVREDE

Ada'da çıkan haberlerde Didier Drogba'nın Arsenal forması giyen milli takımdan arkadaşı olan Gervinho transferinde de öncülük ettiği iddia edilirken, iki takım arasında görüşmelerin sürdüğü de belirtildi.

Galatasaray yönetimini Chedjou'dan sonra Gervinho transferinde durduran nokta ise Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı yabancı sınırı kararı...

Sporx