Galatasaray Başkanı Adayı Prof. Dr. Ahmet Özdoğan beraberindeki yönetici adayları ile medya mensupları ile yaptıklarını sohbette önemli konulara değindi. Özdoğan, "Ortak akıl-Lider Takım" adını verdiği projesi ile Genel Kurul'un karşısına çıkmayı hedeflediklerini belirterek şu görüşlere yer verdi"
 
196 MİLYONLUK BİR BORÇ DAHA ÇIKTI
"Enteresandır ve ilginçtir. Sizinle birlikte olduğumuz sıralarda Duygun Yarsuvat Yönetimi 196 milyonluk ek bir borç daha ortaya çıkardı. Böylece yıllık 450 milyon TL'lik  harcama sınırımızın limiti de buna göre düşmüş oldu."
 
LİSELİ-ALAYLI KONUSU
"Uzun süredir konuşulan ve beni rahatsız eden bir konu. Kim Alaylı-Lisesi tartışmasını açıyorsa biliniz ki bu şahıs ve şahıslar bölücüdür. Asla böyle bir olayı kabul etmem. Bizim için tek bir başarı öyküsü vardır. O  da Galatasaray'dır. Bizim için 1905'te kurucusu olan liderimiz Ali Sami Yen'in söylediği tek bir konu vardır, O da Şampiyonluktur. Tüm branşlar dahil alınan diğer sonuçların adı başarısızlıktır. Ben de seçimi kazanırsam ilk hedefim Galatasaray'ın şampiyon olmasını sağlamaktır.
 
YÖNETİM ŞEKLİ
"Kesinlikle yönetimimiz çoğulcu bir katılımla olacaktır. Galatasaray'ı üç kişi yönetmeyecek. Tüm yönetim kurulumuz ve Ceo'muz ile tüm kararları alacağız. ve alınan her karar herkesin bilgisi dahilinde paylaşılacaktır"
 
50 MİLYON TL'LİK KASA KOLAYLIĞI
Seçimi kazandıkları taktirde "50 milyon TL'lik bir kasa kolaylığı ile" işbaşı yapacaklarını söyleyen Özdoğan ve ekibi, "Riva'yı değerlendireceğiz, ancak satmayacağız. Yıldız futbolcu almayacağız ama, yıldız futbolcu adayı getireceğiz"
 
BÜYÜKÇEKMECE'DEKİ ARAZİ
"Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün bize tahsis ettiği 106 dönümlük bir arazi var. Ne yazık ki atıl olarak duruyor. Buraya neden birşey yapılmaz, neden değerlendirilmez akıl-sır ermiyor. Ürün gelirinden 58 milyon elde etmişiz, keza kira aldığımız Galatasaray Adası'ndan da 58 milyon zarar etmişiz. Bunun neresi anlaşılır. Bu bakımdan benim felsefemde feda kelimesi yoktur. Taraftar her türlü ürünü almış, kulübün kasasına parayı sokmuş ve siz zarar ediyorsunuz. Anlaşılır gibi değil
 
İBRAHİMOVİÇ'İN YILLIK MALİYETİ 18 MİLYON EURO
"İbrahimoviç'in Paris Saınt Germain'deki yıllık ücreti 18 milyon Euro, Ben böyle bir transfer vaati edemem. Ribery geldiği zaman ben o yönetimdeydim. Yıldız değildi ama adayıydı. Öyle gidip star oldu. Biz hayalci değiliz. Yapacaklarımızı konuşuyoruz"