Fransa Ligue 1 ekiplerinden Toulouse'daki performansıyla dikkat çeken Daniel Akpa-Akpro için Galatasaray, Villarreal ve Fiorentina'nın adı geçerken, oyuncudan transfer konusunda açıklama geldi.

Orta sahada geriye dönük oynayan ve 1 yıllık sözleşmesi kalan Daniel Akpa-Akpro, artık takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

Kariyerine İspanya ya da Türkiye'de devam edebileceğini kaydeden Akpro, "Şu anda buradayım, kulübe saygı duyuyorum ama 23 yaşındayım ve ayrılma zamanının geldiğini düşünüyorum. Başka bir yere gitmek ve farklı deneyimler yaşamak istiyorum. Kulüp iyi bir teklif alırsa buradan ayrılacağım. İspanya çok fazla ilgimi çekiyor ama Türkiye de olabilir " dedi.

5 yıldır Toulouse'da oynuyor

Fildişili Daniel Akpa-Akpro geçtiğimiz sezon Toulouse formasıyla Ligue 1'de 33 maçta forma giyip, 1 gol ve 4 asistlik performans sergilemişti. Orta sahanın sağında ve solunda da oynayabilen 1.80 boyundaki orta saha, Toulouse'da dünyaya gelirken, kariyerinin tamamını da buranın takımında geçirdi. Bonservis bedeli 3 milyon euro olarak değerlendirilen Akpro, için bu rakamın kabul edilebileceği de yazıldı.

Ön liberoya en az 1 takviye yapmak isteyen Galatasaray'da Lassana Diarra, Lucas Leiva'nın ardından Akpro ismi yankılanmaya başlamıştı...