Konyaspor'u 5-0 gibi farklı bir skor elde ederek mağlup eden Galatasaray'da Abdürrahim Albayrak açıklamalarda bulundu.

Albayrak'ın açıklamaları;

"Konya'nın bütün halkını tebrik ediyorum. Konyaspor'un iyi bir çıkışı vardı. Galatasaray'ın da çok güzel bir çıkışı var. Hamza Hoca geldiğinden beri takım kendine geldi. Dünden beri çok değişik duygular yaşadım. Konya'dan çok güzel bir şekilde ayrılıyoruz. Bugün sahaya indim ve neredeyse 1.000'e yakın Konyalıyla fotoğraf çektirdim. Bizi burada yalnız bırakmayan taraftarlara, başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum.

Futbolda da daralmaya gideceğiz. Sayı çok fazla. Hocamızın ve yönetimin kararına göre yapacağız bunları. Kendi kafamıza göre değil. Engin, Yiğit, Eboue gibi oyuncuların gidip top oynaması lazım. Oynamayan oyuncularımız var bunların kiralık gitmesi gerekiyor. Hiçbir oyuncudan vazgeçmiş değiliz. Karabükspor çok uzun zamandır o iki oyuncuyu istedi, özellikle Furkan'ı. O yüzden görüşmeler gerçekleşiyor.

İkide bir futbolcu almanın bir mantığı yok. Sonra ne satabiliyorsunuz, ne oynayabiliyorsunuz. Bizi buraya getiren insanları mahcup etmemek için tasarruf yapmamız gerekiyor. Tabii ki bir eksik olursa hocamızın raporu doğrultusunda bir transfer yapabiliriz ve hocamızın raporuyla bir çok isimle yollarımızı ayıracağız.."