Karşılaşmayı değerlendiren Abdurrahim Albayrak, "Bu maçı kazanacağız demiştik. Eskişehir bize şans getirdi. Maçtan önce soyunma odasında da konuştuk. 4 yıldız Eskişehir'de galip gelemiyoruz. Bunun da baskısı vardı zeminin de baskısı vardı. Bruma'nın oyuna girmesiyle ataklarımızı daha rahat yaptık. Kötü oynadık ama 3 puan aldık. Camiamıza hayırlı olsun. Oyuncularımızı da kutluyoruz. Bugün maç mı oynandı, idman mı yapıldı anlamadım. Tadı tuzu yoktu. Seyircisiz maç gerçekten kötü. Ben karşıyım." dedi.

Ali Dürüst ise şöyle konuştu;

Dürüst maçı değerlendirirken, "Eksiklerin olması bizim için kötü. Bu oyundan memnun değiliz. Oyuncularımız da memnun değil. Çalışıp bunları düzelteceğiz." ifadelerini kullanırken sözlerini şu şekilde devam ettirdi:

"Biz genelde hakemlerle konuşmuyoruz. Kendi yapıp yapmadıklarımızla konuşuyoruz. Eskişehirli oyuncular pozisyonları gol yapsalar biz böyle konuşamıyor olurduk. Önemli bir deplasmandan galibiyet çıkardık. Eksiklerimizi kapatıp yolumuza devam edeceğiz. Ligin zirvesinde bu yarışın devam etmesinde yarar var. Futbolumuzun faydasına bu."

SKIBBE'DEN MAĞLUBİYET YORUMU