Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Karabükspor mücadelesinin sonrasında konuştu.

İŞTE ALBAYRAK'IN SÖZLERİ...

"Milli formayı giyen, ülkeri için milli formayı giyen futbolcuların zırhlı araçla gitmeleri her şeyin bittiği nokta. Başka kulüplerin başına da gelir. Bu olayı Trabzonspor'un başına mal etmek de doğru değil. Ben inanıyorum ki, bunun failleri yakında yakalanacak ve adalete teslim edilecek. Bu futbola sürülmüş bir kara lekedir. Söylenecek bir şey yok."

"ESKİDEN İNÖNÜ STADI'NDA ŞARKILAR SÖYLERDİK..."

"Kulüpler Birliği toplantısını Riva'da yapacağız ve bakanımız da gelecek. Bütün kulüplerin başkanları olacak. İnşallah herkes bu olaydan ders çıkartır. İleride başımıza neler gelebileceğini düüşünmemiz lazım. Bu iş kötüye gidiyor. Yöneticiler konuşurken, dikkat etmeli. Milyonlarca insan bizleri dinliyor. Bizim ağzımıdan çıkan laflardan kendilerine yön veriyorlar. Bizler artık kulüp yöneticiler, başkanları, el ele verip bunların çaresini bulmalıyız. Bulmazsak, yarın bir gün çoluğumuz, çocuğumuz var, eve giderken başımıza ne gelecek bilmiyoruz. Eskiden İnönü Stadı'nda karşılıklı şarkılar söylerdik, o günlere dönmemiz lazım."

GÜNDÜZ MAÇI YORUMU...

"Gündüz maçı futbolumuza ayrı bir renk getirdi, güzel oldu. erkenden geldiler, hava da güzeldi. Hep dünkü olayın altında kaldı. Keşke o olay olmasaydı. Sporcu kardeşlerimizi de, bizi de üzdü."