Galatasaray Kulübü'nün eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, "Galatasaray'da doğdum, Galatasaraylı Abdurrahim Albayrak olarak  öleceğim. Galatasaray'a hizmetten hiç kaçmadım. Sağlığım elverdiği sürece, hizmet  etmeye devam edeceğim" dedi. 

Edirne'ye çeşitli ziyaretler için gelen Albayrak, basın mensuplarına  yaptığı açıklamada, şampiyonluğun en büyük adaylarından birinin Galatasaray  olduğunu söyledi. 

Galatasaray'ın son durumunu değerlendiren Albayrak, "Rize'deki  mağlubiyet beklemediğimiz bir mağlubiyetti. O hepimizi, camiamızı üzdü.  Galatasaray bunların altından kalkabilecek güce, tecrübeye, kadroya, teknik  heyete ve yönetime sahip kulüptür. Galatasaray bunların üstesinden gelir" diye  konuştu. 

Albayrak, "Galatasaray yönetiminde tekrar görev alacak mısınız?" sorusunu ise şöyle yanıtladı: 

"Dursun beyle birlikte çalıştık. Çok iyi günlerimiz oldu, dördüncü  yıldızı taktık. Başkanlığa adaylığa da ben ittim, ben ikna ettim. Beraber  çalışacaktık, kısmet olmadı. Rahatsızlığım ortaya çıktı. Geçen sene Kasımpaşa  maçında ciddi bir rahatsızlık geçirdikten sonra müsaade istedim. Kulübümüzün divan başkanına ve herkese teşekkür ediyorum. Çalışmam için herkes çok baskı  yaptı ama sağlığım elverişli değildi. Son günlerde Allah'ıma şükürler olsun eski  sağlığıma kavuştum. Buradan doktorlarıma teşekkür ediyorum. Sağlığımla ilgili iyi  mesafe katettik. İyileştim, Allah'a şükürler olsun. Şimdiden sonra Galatasaray'a  hizmet edeceğiz." 

"Galatasaray'dan kopamam" 

Galatasaray'dan kopamayacağını belirten Albayrak, "Galatasaray'dan  kopmam söz konusu değil. Galatasaray'da doğdum, Galatasaraylı Abdurrahim Albayrak  olarak öleceğim. Galatasaray'a hizmetten hiç kaçmadım. Sağlığım elverdiği sürece,  hizmet etmeye devam edeceğim" şeklinde konuştu. 

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile aralarında sorun olduğuna  yönelik basında çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine ise Albayrak, şöyle  konuştu: 

"Böyle bir şey söz konusu değil. Dursun beyle biz beraber çalıştık. O  heyecanları Dursun beyle beraber yaşadık. Dursun beyle aramızda en küçük bir  sürtüşme olmamıştır, olması bile mümkün değildir. Galatasaray yönetimindeki  herkese, başta Dursun başkan olmak üzere teşekkür ediyorum. Galatasaray yönetimi  canla başla çalışıyor. Çalıştığım dönemlerde bunun zorluklarını bildiğim için  onlara kimsenin laf söylemesini de kabul edemem. Dursun başkanla en ufak bir  sürtüşmem bile olmadı. Dün Bülent Korkmaz'ın Allah rahmet eylesin annesinin cenazesinde güzel görüşmelerimiz oldu. Bugüne kadar aramızda en ufak bir soğukluk  olmamıştır. Bundan sonra da olması mümkün değildir."