Trabzonspor yenilgisi sonrası konuşan Albayrak, "Neden o kadar gerginlik olduğunu anlamadım. İnsanlar televizyondan güzel şeyler seyretmek istiyorlar. Genç arkadaşlarımızın bunlara dikkat etmesi lazım. Böyle ufak tefek şeyler, Galatasaray ile Trabzonspor'un arasını germez. Bu çocuklar, biraz sonra birbirlerine mesaj çekerler, konuşurlar. Futbolda bunlar var. Ben doğduğumdan beri şiddette karşıyım. Öyle oyuncu sevmiyorum. Bunları yapmayalım arkadaşlar, yapan arkadaşları da uyaralım" dedi.
 
Şampiyon olacaklarını söyleyen tecrübeli yönetici, "Daha 7 maç var, biz bu 7 maçı alır şampiyon oluruz. Bir mağlubiyet Galatasaray'ı yerinden edemez. Hoca da, ben de, futbolcuları 2. devredeki mücadelelerinden dolayı tebrik ettik. Mağlubiyet olabilir" ifadelerini kullandı.
 
"Sağlık durumum iyi değil ama..."
 
Sağlık durumunun iyi olmadığını, seçime girerse Dursun Özbek'in listesinde yer alacağını kaydeden idareci, "Benim sağlık durumum iyi değil. Kasımpaşa maçında tansiyonum 21-14'dü. Burada da dil altı aldım. Bir yönetime gireceksem, bu kesinlikle Dursun ağabey ile birlikte olacaktır. Dursun ağabeye bir Galatasaraylı olarak teşekkür ediyorum. Birlikte inanılmaz işler yaptık, çoğu imzaları birlikte attık. Gireceksem, Dursun ağabeyin listesinde olurum" diye konuştu.