öreve ilk başladığı dönemde Bruma'nın menajeri ile bir görüşme yaptıklarını ve Portekizli oyuncunun takımdan ayrılmak istediğini kendilerine ilettiğini ifade eden Albayrak, "Bruma gitmek istediğini söyledi, Fatih hocadan sonra mutsuz olduğunu ve oynamak istediğini söyledi. Ancak daha sonra Bruma ile görüştük ve takımda kalmak istediğini söyledi. Şimdi de Bruma'yı görüyorsunuz. Aynı durumu Sneijder'de de yaşadık ve şu anda Sneijder'in performansı da ortada." dedi.

"BURAK'I BIRAKSAK YİNE OYNAR!"

Burak Yılmaz hakkında konuşan Albayrak, "Allah korudu bizi, Burak'ın sadece bir ağrısı vardı. Bütün arkadaşlarımız oynamak istiyor. Hamza hoca gelmeden önce yıldız olsun olmasın bütün oyuncularımız takımdan gitmek istiyordu. Hamza hoca geldikten sonra tüm futbolcularımız oynamak istiyor, takım ruhunu yakaladık ve bundan çok mutluyuz. Rize maçından bir gün önce Burak yanıma geldi ve 'Ben oynamak istiyorum' dedi. Dedim 'Hoca orada, sağlık ekibi orada git onlarla konuş' Sonra oynadı ve talihsizlik yaşadı" ifadelerini kullandı.

GÖKHAN ZAN İÇİN YENİ AÇIKLAMA

"Gökhan Zan kalıp parar kazanmak istiyor" sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirten Abdurrahim Albayrak, "Ben yine söylüyorum Gökhzan Zan'ı severim. her dönem beraber çalıştık. Bana sorun çıkarmadı. Allah ondan razı olsun. Ben onu seviyorum, Gökhan da futbolu sevsin diyorum. Gitsin beni mahçup etsin, oynasın. Ben onun oynamasını istiyorum. Hiçbir futbolcuyu ben kırar mıyım? Gökhan'ın oynamasını istiyorum. Galatasaray'da oynasın, gitsin başka takımda oynasın" diye konuştu.

SNEIJDER'İN TAVAN YAPAN PERFORMANSI HAKKINDA...

Wesley Sneijder'in performansının artmasıyla ilgili görüşleri istenen Albayrak, "Sneijder'e bir kere kendisini sevdiğimizi, burasının evi olduğunu anlattık. Sadece onunla değil herkesle çok yakın ilgilendiğimizi gördü. Onu isteyen kulüplere satmak istemediğimizi söyledik. Almak isteyen olursa, satmak istemememize rağmen '20 milyon euroyu getiren alır' dedik. Sneijder'i satma niyetimiz yoktur" açıklamasını yaptı.

"ŞİMDİ BİZDEN STOPER İSTİYORLAR"

Birçok takımın kendilerinden stoper istediğini anlatan Albayrak, "Düne kadar stoper arıyorduk, şimdi bizden stoper istiyorlar. Biz şimdi stoper satıyoruz. Emre Can var, kaç tane kulüp istiyor. Satmayacağız, kiralayabiliriz" şeklinde konuştu.