İstanbul Başakşehir maçının ardından toplantı yaptıklarını söyleyen Albayrak, "Galatasaray topbaşı yaptı, herkes moralleri bozuk olacak sanıyordu ama toparlandık. Herkes idmana devam ediyor. Basın mensupları ile maç yapacağız. Başakşehir maçından sonra 'sakin olacağız' ve 'şampiyon olacağız' demiştim. Aramızda toplandık ve neler yapmamız gerektiğini konuştuk. Herkesin hatası oluyor, benim de oluyor. Önemli olan ders çıkarmak. İki günde bunun telafisini yaptık. Selçuk, Burak, Sneijder, Hoca, herkes... Gördüğünüz gibi şimdi herkes neşe içinde. Önemli olan bunu yaratmaktı. İyi bir şekilde döndük. dedi.

Muslera'nın performansını öven tecrübeli yönetici, "O hocanın kararı. İstediğini çıkartı, istediğini oyuna alır. Dzameili de İsviçre'nin milli futbolcusu. 2-0'dan sonra kim girerse girsin mücadele edecek. Şansızlık oldu, boşluğa düştük. Bruma'nın pozisyonu var 3-1 olabilirdi. Beraberliği de Muslera kurtardı. Allah razı olsun ondan. Yenemiyosan yenilmeyeceksin. Önümüzde 10 maç var. 30 puana talibiz.

Son olarak Drogba'nın ziyareti hakkında ise Albayrak şunları söyledi;

"Çok iyi bir insan ve mütevazi. Dün idmana geldi ve hasret giderdi. İyi enerji almış ve izler bırakmış demek ki. Keşke bizde kalsaydı. Drogba kalsaydı, o sene de şampiyon olurduk. Onu oynatamadık. Kırgınlığım devam ediyor. Onu oynatmamanın üzüntüsü... "Siz şampiyon olacaksınız" demesi herkesi motive etti. Ona da 'I Love you' diyorum"