Porto'ya 6,5 milyon € bonservis karşılığında transferolan Alex Telles, oldukça anlamlı konuşmalarla Galatasaray'a veda etti. 

Instagram hesabından duygusal bir mesaj yayınlayan Telles şu ifadeleri kullandı;

"Türkiye'ye geldiğim ilk günden, ilk çıktığım antrenmandan, ilk oynadığım maçan itibaren Galatasaray'da çok mutlu olacağımı hissetmiştim. Taraftarın havaalanında karşılamasını, ilk derbiyi, ilk attığım golü aska unutamayacağım. Bu ülkede inanılmaz önemli dostluklar edindim ve asla unutamayacağım. Benim için dünyanın en iyi taraftarı olan Galatasaray taraftarını tanıdım. Daha içinde bu şanlı formanın hakkını verebilmek için sonuna kadar mücadele ettim ve arkadaşlarımla beraber çok önemli kupalar kazanarak ismimizi Galatasaray tarihine yazdırmayı başardık. Bugün profesyonel hayatımda yeni bir macera başlıyor. 

Aslında bu bir elveda mesajı değil, nerede olursam olayım kalbim hep aslanlarla olacak çünkü ben de artık Galatasaray'ın taraftarıyım. Buraya bir sporcu olarak geldim, taraftar olarak ayrılıyorum. Teşekkürler Galatasaray..."

"Beşiktaş maçını unutamam"

Sarı-kırmızılı takımda unutamadığı birçok maç olduğunu söyleyen Telles, "Galatasaray'da unutamadığım birçok maç var. Şampiyonluğu kazandığımız Beşiktaş maçını söyleyebilirim" diye konuştu.

"Galatasaray taraftarına teşekkür ederim"

Galatasaray taraftarına da mesaj yollayan Brezilyalı sol kanat oyuncusu, "Galatasaray taraftarı dünyanın en tutkulu taraftarı. Onlara teşekkür etmek istiyorum. Bana sürekli destek verdiler. Ban verdikleri destek için hepsine çok teşekkür ederim. Ayrıca kulüp çalışanlarına teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

"Umarım bir gün Galatasaray'a dönerim"

Galatasaray'a bir gün dönebileceğini söyleyen Telles, "Galatasaray'dan ayrılıyorum ama bu kapının bana açık olduğunu düşünüyorum. Umarım bir gün açık bıraktığım bu kapıdan içeri tekrar girerim" diyerek sözlerini noktaladı.