Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Alex Telles, ilk olarak kendisini evinde gibi rahat hissettiren Galatasaray camiasına, takım arkadaşlarına ve taraftarlara teşekkür etti. Brezilyalı oyuncu, maçla ilgili olarak, "Zor bir maçtı ve 3 puan kazanmamız gerekiyordu. İyi oynadık ve golleri erken bulduk. Bu da biraz daha rahat oynama fırsatı doğurdu. Kazandığımız için mutluyuz" ifadelerini kullandı.

"ÖĞRENMEYE GAYRET GÖSTEREN BİR OYUNCUYUM"

Ligdeki ilk maçında performansını iyi bulduğunu anlatan Brezilyalı oyuncu, "Ben her gün kendini geliştirmeye çalışan, yeni şeyler öğrenmeye gayret gösteren bir oyuncuyum. Bugün iyi oynadığımı düşünüyorum. Kötü değildim ama her gün üzerine koymanız lazım. Ben de hocamdan daha çok şey öğrenerek, sonraki maçlara bunları taşımak istiyorum" şeklinde konuştu.

"TÜRK FUTBOLU DAHA ÇOK KUVVETE DAYALI VE HIZLI OYNANIYOR"

Alex Telles, Brezilya futbolu ile Türk futbolu arasında gördüğü farklılıkları da dile getirerek, "Burada bulunduğum sürede ve oynadığım iki maçta Brezilya futbolu ile Türk futbolu arasında gördüğüm iki önemli fark var. Birincisi, burada futbol daha çok kuvvete dayalı. İkinci ise daha hızlı bir futbol oynanıyor. Rakip size düşünme fırsatı tanımıyor. Oldukça tempolu mücadeleler geçiyor. Topla zaman geçirmeden hemen oynamanız gerekiyor. İki ülke futbolu arasındaki temel farklar bunlar. Benim de buna alışma fırsatım olacak. Her geçen gün öğrenip, adapte olacağımı düşünüyorum" dedi.