Cim Bom’un en çok merak edilen oyuncularından biri de, yeni transferlerden Lionel Carole. Fransa 2. Ligi’nden transfer edilen 24 yaşındaki futbolcu, sol bek olarak alınmasına rağmen, Celta Vigo karşısında hem ön libero hem de sol açıkta denendi. Fransız futbolcunun temposu, fiziksel gücü ve tekniği futbol otoriteleri tarafından beğenildi. Telles’in gönderilmesi durumunda, Carole’nin sol bekte çok daha iyi performans göstereceği düşünülüyor.

Muslera döndü eksik kalmadı

Sezon biter bitmez Uruguay’ın Copa America maçları için kampa giren Fernando Muslera, Galatasaray’da çalışmalara katılan son isim oldu. Dün itibariyle takımla birlikte antrenmanlara başlayan Uruguaylı eldivenin dönüşüyle, Sarı-Kırmızılı ekipte eksik futbolcu kalmadı. İkinci kampın bitişinden sonra, yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen oyuncularla yollar ayrılacak. Takviyeler de yapıldıktan sonra 28 kişilik oyuncu grubu belirlenecek.

Aslan 3’te 3 yaptı

Sarı-Kırmızılı ekip, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde şu ana kadar 3 hazırlık maçı yaptı ve bunların tamamını kazandı. İlk olarak Çek Cumhuriyeti temsilcisi Jihlava ile oynayan Aslan, 2-1 galip gelirken, iki golü de Sinan Gümüş attı. Ardından Avusturya ekibi Ried’i 3-2 deviren Cim Bom’un golleri Sercan Yıldırım, Carole ve Bilal’dan geldi. Son olarak İspanyol Celta Vigo’yu 2-1’le geçen Aslan’da ilk golü Emre Çolak penaltıdan, ikinci golü de ceza sahası girişinden Lukas Podolski attı. Galatasaray, sıradaki ilk hazırlık maçını, yarın İtalyan temsilcisi Udinese ile oynayacak. 28 Temmuz’da Nice, 2 Ağustos’ta da İnter maçları var.