İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'un teknik direktörü Massimo Allegri, transfer listelerinde bulunan Wesley Sneijder için konuştu.

Deneyimli teknik adam, Hollandalı oyuncunun ihtiyaç duydukları bir isim olduğunu belirtirken, "Sneijder, erişebileceğimiz bir 'lüks'. Eksikliğini duyduğumuz şeyleri tamamlayabilir" ifadelerini kullandı.

"SNEIJDER BİR VİLLA"

30 yaşındaki futbolcuyu takıma katma ihtimalleri için ilginç bir yorumda bulunan Allegri, "15 milyona bir villa almak isterim, ancak bunu başaramazsam, beğendiğim bir apartmanı da alabilirim" diye konuştu. Sneijder'i değerlendiren İtalyan antrenör, "O bir villa, ancak özel bir durumu var. Kulübün amacı, takımın teknik kapasitesini arttırmak" dedi.

Bayern Münih'in İsviçreli ismi Xherhan Shaqiri ile birlikte Sneijder'i en büyük transfer hedefleri olarak gördüğü belirtilen Juve'de yetkililer, son olarak Sneijder'in menajeri ile bir görüşme yaparak oyuncunun son durumu hakkında bilgi almıştı.

TARAFTARIN İKİNCİ TERCİHİ...

Sarı-kırmızılı kulüp ile gelecek sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmak isteyen, ancak henüz anlaşmaya varamayan tecrübeli yıldızın, devre arasında ayrılabileceği iddiaları uzun dönemdir İtalyan basınında manşetleri meşgul etmeyi sürdürüyor.

Öte yandan İtalya'nın önde gelen gazetelerinden La Gazzetta dello Sport, okuyucularına '10' numara pozisyonu için hangi oyuncuyu istediklerini sordu. Xherdan Shaqiri, %50'lik oy oranı ile zirvede yer alırken, Wesley Sneijder ise %34 ile siyah-beyazlı taraftarların en çok istediği isim oldu. Listedeki diğer isimler ise, Palermo'dan Franco Vazquez (%7), QPR'dan Adel Taarabt (%5) ve Hull City'den Hatem Ben Arfa (%4) olarak sıralandı.